over VERS

Human Builders heeft VERS Branding nu een aantal keren naar volle tevredenheid ingeschakeld. Edith heeft o.a. ons nieuwe kantoor gestyled. Hierbij was ze in staat om ons concept op een uitstekende wijze te vertalen naar de uitstraling van ons kantoor. Ze schakelt snel en komt met ideeën die onderscheidend zijn en passen bij onze dienstverlening. Wanneer zich op het gebied van huisstijl en/of inrichting van ons kantoor weer een behoefte ontstaat zullen wij VERS Branding zeker inschakelen. 

 


concept ontwerp identity huisstijl vormgever

TULP firemakers werkt tegenwoordig samen met Vers Branding. Het verhaal van TULP is een verhaal van passie voor vuur. De grote uitdaging om het totaalplaatje ook  het “gevoel” van TULP te geven was groot. Edith is deze uitdaging aangegaan en wij hoeven de komende jaren niet meer verder te kijken! Zij heeft het TULP-gevoel super weten neer te zetten! Ze heeft ons daarnaast uitgedaagd om binnen onze positionering de grenzen op te zoeken zodat we niet stilstaan. Dit is voor ons merk zeer belangrijk! Ze is aan de ene kant goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de markt en aan de andere kant kan ze zich goed verplaatsen waar wij als merk voor staan. Deze combinatie maakt haar voor ons een goede partner. Dat ze daarnaast nog flexibel, inspirerend en handig is en tevens van aanpakken weet

maakt het plaatje compleet! 

 


Gevraagd om iets over mij te zeggen kreeg ik het volgende antwoord.. "Wil ik wel doen , maar zal niet te positief worden anders wil iedereen met je werken en dat willen wij niet."

Ik vond dat meer dan genoeg.