STYLING + THEATER MAKEN

Creativiteit laat zich niet in een hokje duwen. En da's maar goed ook, want om een een brede merkbeleving te creëren moet je een hoop theater maken op verschillende gebieden. Vers kun je inzetten op al deze vlakken: (re)styling van je winkel, showroom of bedrijf, concept  en styling van je beursstand of het organiseren en stylen van een fotoshoot voor super inspirerend beeld. 

winkel/bedrijfs styling

Of het nu een winkel is, een showroom of een bedrijfsruimte; hier op de vloer moet het gebeuren, hier gaat je merk léven en gaat jouw klant béleven. Dus een krachtig concept is de start. Daarna gaan we zichtlijnen en routing bepalen. Zo'n 'vlekkenplan' is belangrijk om te beslissen waar we theater gaan maken. En dat is wat we gaan doen! Stopkracht creëren, verrassen en verleiden. Met licht en geur bijvoorbeeld. Zo schep je een prettige (werk)omgeving waar men zich prettig en energiek voelt. Geen grote verbouwing, maar een restyling met gegarandeerd effect .

beursstyling

Een beurspresentatie is een belangrijke en kostbare investering. Maar ook dé kans om op te vallen en je merk een boost te geven. Dus val op! Laat jezelf écht zien! En laat je klanten voelen dat ze gásten zijn in jouw merkwereld. We creëren een gastvrije sfeer waar het prettig zaken doen is en waar (bewust en onbewust) álles gericht is op het beleven van jouw merk. Het begint met een opmerkelijk concept en is pas klaar als de bloempjes in de vaas staan. Dus focus jij je volledig op je business en laat het theatermaken over aan deze professional. 

fotostyling

De beste manier om in één oogopslag een merkverhaal tot leven te brengen is een pakkende foto. Daar kunnen geen woorden tegenop. Fotostyling is een vak apart. Je creëert op een paar vierkante meter een sfeer die onmiddellijk een gevoel oproept, een mini-verhaal waar je meteen meer van wilt weten. Props, kleine details, licht, maar ook het scheppen van de juiste lijnen en vlakverdeling maken dat een foto je 'pakt' of niet. Het ontwikkelen van een herkenbare stijl geeft jouw merk een unieke positie. Dé start dus voor elke website, visual, brochure of display!